· 

Volley Voorne Dames 1 pakken opnieuw volle winst

Einde van de middag speelden we thuis tegen MVC D1 uit Maassluis. Een pot waarbij we een duidelijke opdracht mee kregen. Focus erbij houden en zelf het spel domineren.

De eerste set verliep volledig volgens opdracht. Serverend waren we ijzersterk, verdedigend hadden we veel en de pass lag goed, waardoor we lekker konden aanvallen. Vooral Daisy en Arlette scoorden erg veel in de aanval. Ook blokten we aardig wat ballen af. Deze set wonnen we met 25-9.

De tweede set moesten we onze concentratie erbij houden. Aan het begin liep de set niet zoals gehoopt. De tegenstander kwam meer in hun spel doordat onze servicedruk afnam. Ook liep de communicatie in ons team niet goed. Gelukkig herpakten we ons halverwege de set en konden we hem uiteindelijk in onze zak steken met 25-14.

De derde set domineerden we vanaf het begin weer. Lianne en Brit speelden deze set volledig en dat ging goed. Brit kon daardoor aan het net ook af en toe een verrassend balletje doortikken. We wonnen de set met 25-12.

De laatste set liep deels gelijk op. We zetten weer meer druk met de service. Er waren lange rally's, want de pass kwam niet lekker aan. Gelukkig trokken wij aan het langste eind en wonnen we ook de laatste set met een stand van 25-17.

We hebben de maximale 5 punten weer binnengesleept met een 4-0 overwinning. Uiteraard proostten we erop en genoten we van de welverdiende bitterballen.

Volgende week zaterdag spelen we om 20:00 uur uit in Rotterdam tegen RVC/Libanon'50 D5.

Bron: Facebook Volley Voorne