· 

VV Hekelingen vrouwen winnen opnieuw. VV Rockanje verrast

Het was in de vroege ochtend van zaterdagmorgen dat de VV Hekelingen Vrouwen 1 afreisden naar Flakkee. Met de nodige dosis zelfvertrouwen op zak, het had immers de week ervoor zeer ruim gewonnen bij directe concurrent Poortugaal, gingen de vrouwen richting het eiland Goeree Overflakkee. Of het nu de mist, het vroege tijdstip of het zware veld was, we weten het niet, maar echt makkelijk ging het niet. Het belangrijkste was dat de overwinning toch weer meeging naar Nissewaard/Hekelingen, er werd met 2-3 gewonnen. 

In de streekderby tussen Rozenburg en GHVV'13 trok VV Rozenburg met 5-3 aan het langste eind. VV Rockanje tenslotte wist te verrassen bij, het lijkt zeer aangeslagen, Poortugaal. Het werd 2-3 voor de vrouwen in het Oranje Zwart. Hekelingen lijkt in deze 4de klasse 1 op het kampioenschap af te stevenen.