· 

BCRS nog op zoek naar één team voor het Scholentoernooi.

Woensdag 22 januari organiseert BCRS voor de 7e keer het badminton scholentoernooi. Ook dit keer wil men er weer een leuk en sportief evenement van maken. Leerlingen van groep 6 t/m 8 in de gemeente Nissewaard zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi. 

 

Het badminton scholentoernooi wordt op woensdag 22 januari 2020 van 13:30 uur tot 16:30 uur gehouden in Sporthal Maaswijk, Maaswijkweg 50, Spijkenisse. 

 

Spelvorm & Prijs 

15 Teams van diverse basisscholen uit de gemeente Nissewaard hebben zich inmiddels ingeschreven om te strijden om de wisselbeker en een waardecheque van €100.- om kinderboeken uit te zoeken voor de schoolbibliotheek, aangeboden door Het Leerpunt remedial teaching en coaching. 

Er wordt, in poules, gespeeld in teams van minimaal 2 jongens en 2 meisjes. 

BCRS is echter nog op zoek naar 1 team, zodat we 4 poules met 4 teams hebben. Lukt het je, stuur dan een email naar jeugdcommissie@bcrs.nl of stuur even een pb!Hopelijk tot woensdagmiddag!