· 

Open Schaakkampioenschappen SV Spijkenisse

Op zaterdag 8 februari 2020 organiseert Schaakvereniging Spijkenisse voor de 34e keer de Open Schaakkampioenschappen in De Boekenberg in Spijkenisse.

 

De deelnemers kunnen zich vanaf 09.30 uur aanmelden.

Er wordt gespeeld volgens het Zwitsers Systeem. Het toernooi gaat over 7 ronden (10.15 uur-16.30 uur).

Het aantal groepen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Groep 1, rating minimaal 1750. Groep 2 rating maximaal 1800. De spelers met een rating tussen 1750 en 1800 mogen zelf hun groep kiezen. De bedenktijd is 20 minuten p.p.p.p.

Het inschrijfgeld bedraagt tien euro per persoon. Te voldoen voor aanvang in de speelzaal. GM en IM gratis. Er wordt gespeeld om prijzengeld. De winnaar van Groep 1 ontvangt driehonderd euro; van Groep 2 honderd euro. Voor meer informatie over het toernooi raadpleegt u de verenigingswebsite. Open deze link.