· 

G Voetbal bij VV Nieuwenhoorn

G-voetbal bij Nieuwenhoorn! 

21 januari 2020, Nieuwenhoorn, 

Het is de doelstelling van vv Nieuwenhoorn om voor iedereen de mogelijkheid te bieden om te kunnen voetballen. Zo hebben we inmiddels drie meiden teams, een dames team, Walking Football voor de ouderen en starten we binnenkort met de 7x7 competitie. 

 

Maar toen melde Yves Westdijk zich bij ons met de vraag: “kan ik bij jullie komen voetballen?”. Op zich helemaal geen rare vraag voor ons maar door het feit dat Yves, een mooie sterk knul van 10 jaar oud, te maken heeft met een paar handicaps konden we niet gelijk ‘ja’ zeggen. En het feit dat we dat niet konden was voor ons als vereniging het moment om te besluiten, dat we de al langer gekoesterde wens om te starten met voetbal voor kinderen met een handicap, ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren.  

We zijn dan ook trots om als club te kunnen aankondigen dat alle kinderen met een handicap die graag willen voetballen bij vv Nieuwenhoorn vanaf heden meer dan welkom zijn.  

Want, Yves kan het natuurlijk niet in zijn eentje opnemen tegen een heel elftal! Hij wil ontzettend graag medespelers om zich heen om samen te kunnen strijden tegen de andere G-teams uit de omgeving. Want hoe mooi is het om samen een overwinning te vieren en hoe fijn is het wanneer je de teleurstelling van een verliespartij samen kan delen. 

Karin, de moeder van Yves, heeft de taak op zich genomen als coördinator (g-team@nieuwenhoorn.nl) voor het G-voetbal bij Nieuwenhoorn. Dus mocht het zo zijn dat je al fan was van Nieuwenhoorn, maar door een handicap nog niet bij Nieuwenhoorn kon voetballen, meld je dan nu aan om Yves te gaan helpen om zo snel mogelijk met elkaar een mooi team te gaan vormen. Tot snel!