· 

Spijkenisse wil opmars voortzetten.

Spijkenisse krijgt de smaak te pakken. Na de 4-3 winst op Capelle en de benauwde 1-0 overwinning op Rijnvogels sloten de mannen van Wubben de eerste competitiehelft af met twee overwinningen.

En belangrijker, vonden de aansluiting met 's-Gravenzande en Rijsoord. De kloof is teruggebracht tot respectievelijk een en twee punten en lijkt overbrugbaar.

 

De volgende tegenstander is Smitshoek, dat bezig is aan een zorgeloze competitie. Smitshoek won de laatste wedstrijd in de competitie met 1-3 van en in Capelle, dat echter zijn gehele voorhoede vanwege blessureleed moest vervangen.

 

In het nieuwe seizoen komt Richard Elzinga, de huidige trainer van 's-Gravenzande dat in een fel gevecht om degradatie te voorkomen met onder andere Spijkenisse is verwikkeld, naar  Barendrecht om de touwtjes in handen te nemen.

 

Spijkenisse gaat dus bij een onbevangen tegenstander op bezoek en zal alle zeilen moeten bijzetten om de zegereeks te continueren. De sfeer bij de groen-witten is opperbest en het plezier in de trainingen droop de afgelopen week van de spelers af. 

 

 

Ook de steun van het publiek heeft meegeholpen aan de wederopstanding van de ploeg, maar we zijn er nog lang niet. De jongens vragen dan ook nadrukkelijk om uw lijfelijke steun in hun streven de gaten in de stand op de ranglijst te dichten. Schroom dus niet en maak het reisje naar de Smitshoekse Baan nummer 25 in Barendrecht. Aanvang 14.30 uur. U krijgt er geen spijt van.