· 

't Capproen langs Sperwers

De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar, was er voor 't Capproen één, tegen het hoger genoteerde Sperwers. 

In het praatje voor de wedstrijd gaf coach Alex Krol aan er zin in te hebben en of wij, als het team dat het moest doen, er hetzelfde over dachten. En of wij er zin in hadden, het fluitje van de scheids had nog niet geklonken of het stond al 3-0, 3 schoten 3 raak. Helaas liep het hierna een beetje spaak in het aanvalsvak en werden er een paar open kansjes gemist. Na een aantal gemiste kansen aan de kant van Sperwers kwamen zij toch tot scoren wat de stand op 3-1 bracht. Door het missen van kansen en het goede spel van onze kant waren ze bij Sperwers gefrustreerd en waren sommige spelers meer bezig met naar elkaar te schreeuwen in plaats van hun spel te spelen. Hier konden wij goed van profiteren en uitlopen naar een ruststand van 8-2. 

In de rust werd verteld dat het in de aanval bij ons(het vak van Brittany, Color, Nik en Mark) iets rustiger moest, verder moesten wij goed zo doorgaan. 

De 2e helft was eigenlijk een kopie van de 1e helft, de lijn werd goed doorgetrokken. 

Er werden goede combinaties gemaakt en daaruit vielen ook de doelpunten. In de 2e helft werd er aan onze zijde nog 9 keer gescoord en kregen wij er maar 3 tegen. 

De eindstand: 17-5.

Verslag: Mark Kuijper