· 

Viertal sterkhouders verlengt bij OHVV

OHVV kan na de overstap van zondag naar zaterdag afdeling toch zachtjes zeggen dat ze de juiste weg zijn ingeslagen dit seizoen. 

Waar in het begin een seizoen met vele vraagtekens en twijfels begon, zijn al die vragen en twijfels van de tafel geveegd door de geel-rode manschappen. Ze presteren naar behoren en OHVV stoomt daarom ook af op het kampioenschap in de 4e klasse.

 

De TC is daarom ook in samenwerking met trainer Mark van Os druk in de weer met spelers behouden en versterkingen halen. Een 4-tal sterkhouders heeft aangegeven ook volgend seizoen in de clubkleuren van OHVV te willen spelen. 

 

David Keijzerwaard, kind van de club, speelt al 10 seizoenen in het eerste van OHVV en is positief verrast met de weg die de club inslaat. De overgang van zondag naar zaterdag is hem goed bevallen. Mede door de frisse wind van een nieuwe trainer en spelers, heeft David zijn plezier en enthousiasme in het voetbal teruggevonden: “Ik ben tot nu toe tevreden over de eerste seizoenshelft. Er staat een leuke nieuwe groep waar nog genoeg rek in zit. Ik ben vooral blij met de overstap naar de zaterdag waardoor er weer toekomstperspectief is voor de club.“  

 

Jim Baks is bezig met zijn 2e seizoen bij OHVV en gaat met plezier nog een jaar verder. De linksbenige middenvelder voelt zich thuis binnen de nieuwe selectie en gaat daarom met alle plezier verder: “De prestaties zijn netjes en de samenwerking is ook prima. De sfeer zit goed binnen de groep. Ik zie daarom geen reden om van club te gaan veranderen “ 

 

De ervaren centrale verdediger Michael van Maurik die vorig seizoen is overgekomen van vv Zwartewaal, gaat voor zijn 2e seizoen bij OHVV: “Dit seizoen hebben we een gretige groep, met een goede leeftijdsbalans. Ondanks een hoop nieuwe gezichten, toch wel relatief snel een team geworden. Voetbal technisch hebben we een goede ploeg, volgend jaar kunnen we hierop voort borduren.” 

 

Ramon de la Haye zal ook volgend jaar spelen in het geel-rood. De technisch begaafde middenvelder die topscorer is, geeft aan op zijn plek te zitten bij OHVV: “De samenwerking tussen de groep en de trainers is erg fijn. Ik ben benieuwd waar we eindigen als we doorgaan met elkaar.“ 

 

De TC van OHVV gaat de komende tijd verder in bespreking met de spelersgroep en komt snel met nieuwe berichtgeving betreft de selectie.