· 

Selectienieuws vv Brielle 20-21.

Na een paar avonden praten heeft de Technische Commissie in nauwe samenwerking met de Business Club met veel spelers overeenstemming bereikt voor volgend seizoen. Het is goed te horen dat spelers het goed naar hun zin hebben bij eersteklasser VV Brielle.

 

Van de huidige A-selectie blijven in elk geval Alexander van Dommelen, Marvin Godschalk, Anthony Piqué, Raoul Gillet, Marcel van den Berg, Bob Legierse, Victor de Blok, Michael Mettrop, Zepp Jacobs, Nigel Keehnen, Colin Schoors en Deshney Hoornweg bij VV Brielle.

 

Enkele spelers vertrekken bij VV Brielle. Tom den Boer gaat zijn kunsten bij Nieuwenhoorn vertonen. Julian de Geus en Richard Zebregs zijn toe aan een nieuwe uitdaging.

 

De Technische Commissie is nog in afwachting van een reactie van enkele spelers, maar daar kijken zij met vertrouwen naar uit. Binnen enkele weken moet het overzicht met de spelers die de club trouw blijven bekend zijn.

 

Er zijn inmiddels met diverse potentieel nieuwe spelers gesproken/afspraken gemaakt. In goed overleg met de trainer wordt selectief gezocht naar versterkingen voor enkele posities. Daarnaast is de Technische Commissie op zoek naar talenten die door het meetrainen met ervaren spelers op termijn uit kunnen groeien naar vaste eerste elftalspelers.

 

 

Al eerder is bekend gemaakt dat Gijs Zwaan volgend seizoen hoofdtrainer wordt bij VV Brielle als opvolger van Stanley Rieborn. Aan de verdere invulling van de trainersstaf rondom het eerste en tweede, maar ook JO19-1, wordt binnen korte tijd duidelijkheid verwacht.