· 

Wie houdt Jaap Looy tegen?

Hierbij onze wekelijkse update van de jeu de boulesprestaties bij de Hellevoetse Jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles.

 

Woensdagmiddag werd er door een groot aantal enthousiastelingen bij de Hellevoetse Jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles gespeeld voor de eer en prijzen. Anneke Rietveld, Lyda Buitenhuis, Bas Bravenboer, Hans de Brandt én Hans Leijendekker bleven zonder nederlaag en werden zo dagwinnaars onder de 36 deelnemers. Joke de Brandt, Toos Groeneweg, Gijs van der Poel en -enigszins verrassend- Rob Swaep bleven zonder overwinning. 

 

Het was voor de woensdagmiddaggroep pas de tweede wedstrijdenreeks in de 3e periode die tot en met 29 januari 2020 loopt. De weersomstandigheden zitten die groep deze periode niet mee. Hans Leijendekker, Maja Postma, Anneke Groenendijk en Frans Wiersma gaan met 5 overwinningen uit 6 wedstrijden aan kop in de 3e periode. In het Algemeen Winterklassement moet Rob Swaep door zijn slechte dag nu Jaap Looy naast zich dulden. Beide heren hebben een score van 25 uit 33.

 

Donderdagavond wisten zestien spelers de weg naar de banen in de Woelhoek te vinden. Deze groep was al aan de vierde wedstrijdenreeks van de 3e periode toe. Wendy van Yperen, Jaap Looy en Johan de Vries bleven in de kille avond ongeslagen. Jaap Looy bleef zelfs voor de vierde avond op rij zonder nederlaag en gaat met 12 uit 12 natuurlijk aan de leiding van de 3e periode. In het Algemeen Winterklassement van de donderdagavondgroep gaat Jaap met 34 overwinningen uit 45 wedstrijden fier aan de leiding. Op gepaste afstand gevolgd door Jean van Heddegem (31 uit 45) en Wendy van Yperen (27 uit 45).

 

Jaap Looy speelt zowel bij de woensdagmiddag- als donderdagavondgroep mee. Jaap is een sterke speler en door zijn prestaties van deze week uitverkoren tot Sportprestatie van de Week bij Radio Sport op Voorne Putten. Rond 14.20 uur is Jaap zaterdag 25 januari 2020 in de uitzending van het sportprogramma op LINQ Media. Te ontvangen op 105.1 FM (regio Spijkenisse), 106.9 FM (regio Hellevoetsluis) en de 105.9 op de kabel in heel Voorne Putten. Natuurlijk kan ook online geluisterd worden op de website van LINQ.  

 

Wilt u ook een keer een balletje gooien op de donderdagavond (of woensdagmiddag), neem dan contact op met de vereniging. Via deze link