· 

De voorbeschouwing op het vrouwenvoetbal van zaterdag 25 januari

In de 2e klasse speelt RKAVV tegen Zuidland, de nummer 4 met 16 punten tegen de nummer 8 met 13 punten. Zuidland kan vandaag door te winnen gelijk komen in punten met RKAVV en de top van de middenmoot weer aanvoeren. De nummer 1 staat met 17 punten verschil echt wel te ver, maar de top van de middenmoot moet wel lukken. Vandaag eerst maar starten in Leidschendam tegen RKAVV.

 

In de 4e klasse 1 spelen om 12:00 uur in een DERBY - GHVV '13 tegen Rockanje, om 12:30 uur DBGC tegen Rozenburg en 13:30 uur FIOS tegen Hekelingen.

 

DERBY: GHVV '13 tegen Rockanje, de nummer 8 met 8 punten tegen e nummer 5 met 12 punten. Beide ploegen moeten het in de middenmoot gaan rooien want Hekelingen heeft nu al zo'n grote voorsprong. GHVV '13 kan bij een winst wel Rockanje op 1 punten naderen en Rockanje wil richting Zuidland VR3 kruipen. Wat gaat het worden vandaag?

 

DBGC tegen Rozenburg, de nummer 7 met 9 punten en de nummer 2 met 21 punten. Rozenburg ziet dat Hekelingen alles wint en zelf hadden ze toch een paar struikel momentjes voor de winterstop. Vandaag winnen en hopen dat Hekelingen wat laat liggen onderweg is de enigste hoop voor de dames van Rozenburg nu.

 

FIOS tegen Hekelingen, de nummer 11 met 4 punten tegen de nummer 1 met 30 punten. Hekelingen lijkt gewoon alles te gaan winnen en vandaag tegen FIOS lijkt het ook geen lastige klus te worden. Kan Hekelingen de 11e overwinning erbij schrijven of verrast FIOS vandaag? 

 

In de 5e klasse 3 spelen om 12:00 Stellendam en Botlek tegen elkaar, de nummer 13 met 4 punten en de nummer 8 met 12 punten. Botlek staat nu onder aan de middenmoot maar kan bij winst toch richting de top van de middenmoot. Gaat dat ook lukken? Of kruipen teams onder Botlek dichterbij?