· 

Juniorenteam TTV de Repelaer start sterk

JUNIORENTEAM DE REPELAER START STERK : 9-1

Het Jeugdteam van De Repelaer is de voorjaarscompetitie sterk gestart: er werd met een overtuigende 9-1 van Vriendenschaar uit Gouda gewonnen.

De eerste partij moest nog aan de tegenpartij worden gelaten: Joey zat goed in de wedstrijd maar een paar ongelukkige net- en kantballen tegen het einde speelden hem parten. Een (te) gretige poging om de partij alsnog naar zich toe te trekken mislukte jammer genoeg. Hierna kwam het team echter op stoom en brachten Inge en Fabian in hun respectievelijke partijen en in de dubbel de stand al snel op 3-1. De overige partijen gingen – erg leuk om te zien wat spel en sportiviteit betreft – allemaal naar het Repelaer team. Een leuke middag tafeltennis!
Volgende week gaat het team op bezoek bij Papendrecht, dat de eerste wedstrijd bij en tegen VVV met 6-4 verloor.