· 

OHVV Periodekampioen in 4e Klasse I

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen FIOS op het programma voor OHVV. De Oudenhoornaars wisten dat ze moesten winnen om de periodetitel te pakken want vv Rockanje en DVV'09 volgen op de voet.

  

Vanaf de eerste minuut werden de intenties zoals ze vooraf werden afgesproken duidelijk. Volle bak druk zetten op de helft van FIOS. Dat lukte OHVV goed wat in diverse kansen resulteerde. Na een schitterende maar helaas onterecht afgekeurde goal van Arie Bravenboer kwam Ohvv in de 20ste minuut verdiend op een 0-1 voorsprong, nadat Arie zich had vrijgekapt in de 16 meter, en een goede voorzet kon afleveren op Michael van Maurik, die vervolgens beheerst binnenkopte. Van de 20ste tot de 35ste minuut bleef OHVV doordrukken op zoek naar de 0-2. Door een droge knal van Jim Baks kwam de 0-2 voorsprong er in de 38ste minuut. Met name in de eerste helft had OHVV verder kunnen uitlopen maar verzuimden dat. 

 

In het begin van de tweede helft kwam Ohvv minder uit de kleedkamer. FIOS kwam in deze fase tweemaal voor de goal. Olivier de Man wist de Oudenhoornaars in deze fase op de been te houden met een paar uitstekende reddingen. Na 55 minuten kwam het initiatief weer bij Ohvv te liggen en was het wachten tot de 0-3. Via Ferdi de Ronde, Arie Bravenboer , Ramon de La Haye Casper Bredius creëerde de ploeg uit Oudenhoorn vele kansen. Na een mooie combinatie en een goede actie van Chris Peters , in de 76ste minuut, zorgde ervoor dat Arie Bravenboer de goalie van FIOS kon verschalken met een bekeken schot in de korte hoek. Hiermee werd een einde gemaakt aan alle onzekerheid. Met 0-3 op het scoreboard konden de bloemen en de champagne tevoorschijn worden gehaald. Na het fluitsignaal was de blijdschap te zien bij de mannen van Mark van Os.  Blij verrast is het bestuur van OHVV met de eerste periodetitel omdat het pas het eerste seizoen op de zaterdag is, met een compleet nieuw elftal.

 

Opstelling:

De man, Tuinfort ( 84 de Graaff) van Maurik, van loosdrecht, Peters, Baks, de Ronde ( 66 Bredius) , van Dort ( 81 van Mourik) , Keijzerwaard, de la Haye, Bravenboer