· 

VV Rockanje op zoek naar versterking bij de vrouwen

VV Rockanje VR 1 was goed vertegenwoordigd in de radio uitzending van SportopVoornePutten radio op 25 januari jl.

 

Coach Arjan Witte was aanwezig. De ervaren trainer is zelf al 18 jaar actief in het vrouwenvoetbal!. Hij had Captain Tahnee de Goede en speelster Larissa Groenenboom meegenomen. Gedrieën vertelden zij gepassioneerd over het vrouwenvoetbal bij VV Rockanje. Enigszins chagrijnig over het gelijke spel eerder die dag tegen GHVV'13, maar toch zeer enthousiast over de vereniging en de voortgang van het voetbal in het algemeen. 

Helaas is de selectie de afgelopen maanden door diverse omstandigheden, waaronder veel blessures, behoorlijk uitgedund. Het speet Arjan Witte, dus ook, om te vertellen dat het tweede vrouwenelftal, in de winterstop, uit de competitie is genomen. Het was niet meer verantwoord om door te gaan. Heel erg jammer, want ik had echt het gevoel iets moois op te kunnen bouwen. We konden het juiste aantal dames niet meer garanderen en dan heb je kans dat we ons enkele wedstrijden terug moeten trekken. Dat is voor iedere partij vervelend. Nu zitten we met een ander praktisch probleem en dat is dat we nu af en toe iemand thuis moeten laten. Dat is zeer tegen mijn principe in, maar een selectie mag maar uit zoveel spelers bestaan. We hebben met elkaar gesproken (bestuur en staf) en afgesproken dat we toch nog vol voor een tweede elftal willen gaan. Ik vraag hierom ook aan zoveel mogelijk meiden/ vrouwen om te reageren en als je zin hebt om te voetballen, dit dan bij Rockanje te komen doen. Tahnee en Larissa sluiten zich hier volledig bij aan en zien je graag bij de club verschijnen! 

Telefoon: 0181401895

E Mail: info@vvrockanje.nl o@vvrockanje.nl