· 

BV Voorne M18 pakt winst op Leiderdorp

Afgelopen zondag 26 januari 2020 moesten de mannen van coach Mirjam Bakkes op bezoek bij BV Leiderdorp.

Direct na start van de wedstrijd merkten we dat de tegenstander moeite had met onze defense en we gingen gelijk door van half court defense naar full-court press. Dat zorgde voor een stand van 10-27 na het eerste kwart. 

Door vele steals en fastbreaks ging Voorne met 29-47 de rust in. Na de rust begon Voorne met een zone-press verdediging omdat vaak de verdediging wat verslapt na de rust. De verdediging stond wel, maar Leiderdorp kwam met full-court press tegen, en daar kwam Leiderdorp mee terug in de wedstrijd en verloor Voorne onnodig balverlies. Niels v/d Merwe pepte het team op en zorgde dat Voorne weer focus had in de wedstrijd. 

Voorne wint met 72-80! 

De mannen spelen a.s. zaterdag om 13:30 uitwedstrijd tegen Sparta Go in Dirksland.