· 

Zwemmers ZV de Kempvis zwemmen Nationaal Masters Record!

Afgelopen weekend werden de ONMK ( Open Nederlandse Masters Kampioenschappen) georganiseerd. Plaats van handeling was het Zwemcentrum Rotterdam.

Een evenement, relatief dichtbij huis voor de senioren zwemmers van ZV de Kempvis. Gesteund door een flink aantal supporters uit Nissewaard/Spijkenisse, presteerden de wedstrijdzwemmers uitstekend!

 

Het heren estafetteteam heeft op de 4 keer 50 meter wissel een officieel Nationaal Masters Record behaald. De heren zwommen fantastisch en tikten in een razend knappe tijd van 1:48:57 aan. Alle eer naar Erik Wegman, Romero Hennep, Floyd van Duyvenbode en Joris Bezemer die Zv de Kempvis opnieuw mooi op de kaart hebben gezet.

Het tweede estafette team heeft ook fantastisch gezwommen en behaalde zilver.

Naast dit herengeweld heeft Ingrid zich ook prima staande gehouden en mag niet vergeten benoemd te worden. Op vrijdagavond 7 februari worden de zwemmers gehuldigd door de vereniging in het welbekende "Kommetje".