· 

VV Spijkenisse, VV Rozenburg winnen, VV Hellevoetsluis gelijk

VV Hellevoetsluis is er dinsdagavond niet in geslaagd om een 1-3 voorsprong bij VV Rhoon vast te houden. Er werd, in een nuttige oefenwedstrijd, uiteindelijk met 3-3 gelijk gespeeld. Aanstaande zaterdag, 1 februari, reist de formatie van Edwin de Koning af naar Yerseke, waar het de plaatselijke VV treft.

 

Een zeer verjongd VV Spijkenisse heeft op Sportpark Jaap Riedijk met 6-1 van VV Zuidland gewonnen. De bezoekers kwamen, door een goal van Leon van der Steen, nog zeer snel op voorsprong, maar de jonge ploeg van Peter Wubben herstelde zich knap. Goals van Rephendry Amsterdam 2x, Tyrone Zuidgeest, Marc Ripmeester, Ryan Purvis en Adam el Fazazi zorgden voor de uiteindelijke 6-1 overwinning. Spijkenisse gaat zaterdag naar het gevaarlijke Zwaluwen Vlaardingen dat bovenaan de middenmoot staat in de Hoofdklasse A. Kunnen de Groen-Witten voor de vierde keer op rij winnen in de competitie?

 

In de vriendschappelijke wedstrijd tussen HBSS en Rozenburg van afgelopen dinsdag, 28 januari, won Rozenburg op sportpark Harga met 2-5. Bij de rust stond er 2-1 op het scorebord. In de tweede helft trok Rozenburg de wedstrijd naar zich toe. Doelpunten voor Rozenburg, Stefan van Es, Patrick Struik, Bethslot Woldeamanuel, Marnix Sonneveld en Bryan van der Laan. (Bron: Jan Groenendijk, www.sportenrozenburg.nl

De ploeg van Peter Marcel Nauta treft de Zwerver op zaterdag. Een ploeg waarvan gewonnen kan en moet worden.