· 

Harry Rusken verlengt toch bij vv Rockanje.

v.v. Rockanje en hoofdtrainer Harry Rusken hebben alsnog overeenstemming bereikt over het verlengen van het contract met minimaal 1 seizoen. In een eerder stadium hadden de ervaren oefenmeester en teammanager Richard Venneker laten weten te vertrekken.

 

De club en Rusken zijn allebei verder gaan kijken, maar de afgelopen weken is na extra inspanningen van de VTC (Stefan de Ruijer en John de Vries red.) en onze nieuwe voorzitter Ruben Eland de deur weer op een kier gezet.


De afgelopen anderhalf jaar is er een mooi proces ontstaan waar de spelers zich prettig bij voelen en waar de supporters met trots over praten. Zowel het eerste als het tweede team draaien bovenin mee, de trainingsopkomst is hoog en de sfeer is geweldig. Voor de club dus genoeg redenen om de staf toch te willen behouden en de selectie van de plaatselijke trots nog verder te ontwikkelen.


Na diverse gesprekken over hoe dit proces er uit zou moeten zien, is er wederzijds vertrouwen in een vervolg van de samenwerking. 
Een belangrijke onderdeel tijdens deze gesprekken is de invulling, maar vooral uitvoering van het nieuwe beleid van de vereniging geweest. Ook wel Rockanje 2.0 genoemd en onlangs afgetrapt.

 

Een nieuwe generatie vrijwilligers is met veel energie aan de slag gegaan om de club vanaf de jongste jeugd te structureren, waarbij de doelstelling zal zijn zoveel mogelijk spelers af te leveren voor de selectie. Naast het sportieve is er ook veel aandacht voor het sociale aspect. Niet iedereen heeft de kwaliteiten voor een eerste elftal dus ook aan deze leden wordt uiteraard gedacht. Door activiteiten te organiseren voor zowel de jeugd, dames als senioren moeten alle leden en ouders met plezier naar de club komen. De technische staf zal bij dit proces ook een adviserende rol gaan bekleden.

 

Teammanager Richard Venneker, verzorger Rob Rosman en trainer van het tweede elftal Jerry de Jong hebben eveneens aangegeven volgend seizoen actief te blijven voor de club. Daarbij heeft Richard Wijn zich aangesloten bij de VTC. Een prima en positieve ontwikkeling voor de vereniging.

 

Bron: vv Rockanje.