· 

Team Dirk en Regina weer een stap dichterbij.

Team Dirk en Regina is weer stapje dichter bij haar doel.

Niemand meer dood aan kanker, dat is waar Team Dirk en Regina voor gaan!!! Voor 2020 is hun doel zoveel mogelijk geld op te halen om de onderzoeken naar medicijnen voor zowel kanker als ALS mogelijk te maken. Daarom gaan zij in 2020 weer voor de dubbel op 4 juni Alpe 'd HuZes 2020' en op 11 juni 'Tour du ALS-2020'. 

 

De onderzoeken om zowel kanker en ALS de wereld uit te helpen blijven noodzakelijk. Het is moeilijk om keuzes te maken, want wij begrijpen ook dat er meer ziektes zijn waar nog geen medicijnen voor gevonden zijn. Wij hebben hopelijk het geluk (!) en de gelegenheid om in deze periode mee te doen aan deze twee evenementen en zullen ons zoveel mogelijk blijven inzetten voor deze doelen. Wil jij ons steunen? Lees hier.