· 

Stefan Krabbendam:"Het Hemd van je Lijf"

Eind februari begint Stefan Krabbendam van PREAZ Sportmassage met een nieuw item voor SportopVoornePutten en LINQ Media TV. 

 

Voor een online item met de naam 'Het Hemd van je Lijf' is het de bedoeling dat Stefan een interview maakt met een sporter uit de regio Voorne Putten. Van dat interview worden TV opnames gemaakt.

De interviews zijn met sporters vanuit alle geledingen van de lokale sport op Voorne Putten en liefst rondom een evenement dat er rond die tijd voor de sporter plaats vindt. Atleet Bart van Nunen heeft, met in zijn achterhoofd de marathon van Rotterdam, al toegezegd.

Het gesprek zal samengaan met een professionele massage van de zeer ervaren sportmasseur, die inmiddels bij diverse grote sportteams, atleten en zelfs tv shows, zijn kunsten heeft mogen laten zien. Het vertrouwen in de sympathieke Hellevoeter is groot. Onder de luisteraars die een leuke vraag insturen voor de te masseren sporter, wordt er iedere maand ook een sportmassage verloot. 

 

De introductie van het item willen we met de volgers van LINQ Media en SportopVoornePutten vieren.

We mogen op 15 februari 2 x een half uur Sportmassage van PREAZ Sportmassage verloten. Welke sporter op Voorne Putten wil dit nu niet? De massage kan gegeven worden in één van de praktijken van Stefan in Rotterdam, Spijkenisse of Hellevoetsluis.

 

Wat moet je doen?

Stuur vóór 14 februari een mail naar sportopvoorneputten@gmail.com met de reden waarom jij in aanmerking zou moeten komen voor de sportmassage. 

Heb je een blessure, een evenement waaraan je binnenkort meedoet, of gewoon omdat het je fijn lijkt om een goede preventieve sportmassage te krijgen, reageer!

In de Radio SportopVoornePutten uitzending van 15 februari zullen we de winnaar bekend maken. 

 

Zelf ook meedoen aan 'Het Hemd van je Lijf'? Jezelf laten filmen en ondervragen tijdens een professionele sportmassage? Stuur je reactie naar sportopvoorneputten@gmail.com.