· 

De Voorbeschouwing op het vrouwenvoetbal van Zaterdag 1 februari 2020

In de 2e klasse B speelt Zuidland tegen IFC. De nummers 8 en 9 met 13 punten. De dames van Zuidland willen wat hoger klimmen in de middenmoot, maar daarvoor moeten zij wel weer punten pakken en daar hoort een 8-1 verlies tegen de nummer 4, RKAVV, niet bij. Op bezoek bij IFC werd er met 1-3 gewonnen. Kunnen de dames dat vandaag ook? De wedstrijd begint om 14:30 uur in Zuidland. 

 

In de 4e klasse 1 hebben we DBGC tegen Hekelingen, FIOS tegen Rockanje en Pernis - Rozenburg. 

12:30 uur: DBGC - Hekelingen. De nummer 8 met 9 punten tegen de nummer 1 met 33 punten. Hekelingen wint gewoon alles en DBGC is de volgende op hun pad. Of verslikken de dames zich vandaag in DBGC?

 

13:30 uur: FIOS - Rockanje. De nummer 11 met 4 punten tegen de nummer 5 met 13 punten. Rockanje ziet vandaag kansen tegen FIOS. Als de dames hun eigen spel blijven en kunnen spelen, moet het goed komen. Maar gaat dat ook lukken?

 

14:30 uur: Pernis - Rozenburg. De nummer 9 met 6 punten tegen de nummer 2 met 24 punten. Rozenburg heeft de strijd eigenlijk wel opgegeven om de dames van Hekelingen bij te houden, maar willen wel graag zelf de 2e plek behouden. Met Poortugaal op 2 punten achterstand is dat ook nog een lastige taak. Kunnen de dames vandaag winnen van Pernis? Of laten ze weer dure punten liggen?

 

GHVV '13 is vrij. 

 

In de 5e klasse 3 speelt Botlek tegen ZBVH. De nummer 8 met 12 punten tegen de nummer 1 met 33 punten. Botlek kan vandaag haar borst nat maken, want de bezoeksters hebben alles gewonnen tot nu toe. Uiteraard kan Botlek de eerste zijn die punten van ZBVH afpakt. Gaat dat Botlek lukken of gaan de 3 punten met ZBVH weer mee?.