· 

Naomi van Krevel pakt Brons in Portugal!

Naomi van Krevel had zaterdag 1 februari een European Open in Odivelas, Portugal.

Dit is een senioren toernooi terwijl ze zelf nog een junior is. Naomi had de eerste ronde een vrijloot. In de tweede ronde trof ze een Spaanse. Binnen 2 minuten scoorde Naomi een wazari en had haar tegenstandster direct in de houdgreep en won de partij met ippon. In de kwartfinale trof Naomi een Portugese. Binnen 2 minuten wist Naomi ook weer een ippon te scoren. In de halve finale trof ze een Japanse. Ze begon goed maar door een foutje wat meteen werd afgestraft verloor ze de partij. Na een pauze mocht Naomi zich opmaken voor de bronzen partij. Deze was tegen een landgenoot. Ook deze partij wist ze binnen 2 minuten te winnen met een ippon en brons was voor haar. Een goed begin van 2020