· 

De inschrijving voor de Hellevoet Heroes is geopend

Op 4 juli 2020 vindt het prachtige nieuwe evenement Hellevoet Heroes in de Vesting van Hellevoetsluis plaats.

 

HET Sportevenement voor Jong en Oud op Voorne Putten. De dag bestaat uit een Sprint Triatlon, een Kids Mini Triatlon en een Breakfust Run. Hellevoet Heroes is en sprint triathlon met een laag instapniveau waardoor iedereen deel kan nemen aan dit evenement. Centrale punt van het evenement is de Vuurtoren van Hellevoetsluis. Bij elk onderdeel dat je afrondt in de Hellevoet Heroes Triathlon zul je de vuurtoren kunnen zien. SportopVoornePutten besteedde al eerder aandacht aan dit event, door middel van een groot interview met de organisatoren. Dit gesprek lees je hier. Om in te schrijven kijk je hier. We wensen iedereen veel plezier!