· 

Radio Sport op Voorne Putten 8 februari 2020

Zaterdag 8 februari 2020 weer een nieuwe uitzending van Radio Sport op Voorne Putten. Van 14.00 uur tot 17.00 uur op LinQ FM. Een uitzending met de Sport van dit weekend, een studio interview met Ad van der Bom (voorzitter GHVV'13), de Sportprestatie van de week (laat u verrassen), telefonisch contact met Rick Lahaye (1e teamspeler schaakvereniging Spijkenisse) en Alicia Mijnans van de Spivo Dames 1 speelsters.

 

We gaan live naar de voetbalwedstrijden Spijkenisse-Achilles (Piet van Dijk), vv Brielle–Xerxes DZB (Edwin Wingelaar), Arnemuiden–Nieuwenhoorn (Nicola Bax) en Hellevoetsluis–Bruse Boys (Leen Looij). Natuurlijk houden we u ook op de hoogte van de ontwikkelingen bij andere wedstrijden. In het laatste uur bellen we ook nog met onze redacteur Patrick Buys voor het laatste zaalsportnieuws.