· 

Lesley Pattinama Kerkhove in actie tijdens Fed Cup?

De kans dat Lesley Pattinama Kerkhove uit Nissewaard in actie komt tijdens de Fed Cup wedstrijd tegen Wit Rusland is aanmerkelijk toegenomen.

Na de eerste speeldag van de wedstrijd tussen het Oranje team van Paul Haarhuis en de Wit- Russische dames, is de stand 1-1. Een ietwat nerveuze, maar mentaal sterke, Kiki Bertens versloeg Aliaksandra Sasnovich met 6-7 6-2 6-1. Arantxa Rus verloor de tweede partij, redelijk kansloos, met 2-6 3-6 van Sabalenka. Er staan vandaag dus opnieuw twee enkelpartijen op het programma. Rus en Bertens komen hierbij uit voor Nederland. Aan het eind van de dag volgt het dubbelspel, waar Lesley Pattinama Kerkhove, samen met Demi Schuurs, het allerbeste uit haarzelf moet halen om eventueel het beslissende punt te behalen.