· 

Fijne uitzending SportopVoornePutten radio

Het was, op zaterdag 8 februari, weer een prettige uitzending van SportopVoornePutten radio bij LINQ Media.

 

Sportgast van de Week Ad van der Bom, voorzitter GHVV'13, was aangeschoven om te vertellen over de prachtige fusieclub uit Heenvliet, Geervliet. Vol passie sprak Ad over zijn tientallen actieve jaren bij het voormalige PFC en het feit dat er in 2016 toch echt gefuseerd moest worden tot GHVV'13. Een beslissing die onvermijdelijk was en zelfs in het zicht van het 100-jarige PFC Jubileum (het werden er uiteindelijk 99) genomen moest worden. Het heeft de club geen windeieren gelegd. Het is nu een groeiende vereniging en het nieuwe Sportpark Guldeland is bijna klaar. Ad kijkt met vol vertrouwen naar de toekomst en bedankt alle vrijwilligers en overige mensen die zich enorm inzetten voor de club.

 

Ook hebben we in de uitzending contact gehad met Alicia Mijnans van SPIVO Dames 1, die vol trots vertelde over haar team, maar wel met de kanttekening dat handhaving in de Tweede Divisie nu echt het belangrijkste is. De wedstrijd later op de dag, tegen de Daal, werd helaas met 0-4 verloren.

Jack Holten sprak ook nog met Rick Lahaye van SV Spijkenisse. Over een aantal ontwikkelingen bij de schaakvereniging en het feit dat het dit seizoen net even wat minder gaat met het eerste team. Ook jeugdige talenten Ansh Jakhari en Djad Maes kwam even ter sprake.

Stefan Weeda van LTC Spijkenisse stond deze week garant voor de Sportprestatie van de Week. Hij werd afgelopen week Nederlands Kampioen in de 35+ categorie en wist hier uitgebreid over te vertellen.

 

Speciale dank gaat uit naar onze verslaggevers langs de velden. We konden LIVE weer menig goaltje meepikken dankzij Patrick Buys, Nicola Bax, Piet van Dijk, Edwin Wingelaar en Edwin Boogaard.

 

We gaan ons voorbereiden op de zevende uitzending met o.a. Iris van Bokhoven, het voetbaltalent uit Brielle. SportopVoornePutten Radio: Iedere zaterdag tussen 14.00 uur en 17.00 uur bij LINQ Media.