· 

GHVV'13 knokt zich naar een punt tegen VFC.

In de uit wedstrijd werd het 2-3 na een 2-0 achterstand tegen VFC. Wat zou het nu worden, toen op kunstgras, maar nu op een hobbelig veld in Geervliet.

 

De start was voor VFC die een paar goede kansen kregen in de 1e 10 minuten. De thuisploeg was nog niet wakker maar gelukkig bleef het 0 - 0. Naar gelang de 1e helft vorderde kwam GHVV'13 beter in de wedstrijd maar echt grote kansen kregen de mannen van John Stougje niet.

GHVV'13 was in de 1e helft, op de 1e 10 minuten na, de beter voetballende ploeg. VFC probeerde door vroeg druk te zetten op de verdediging van GHVV'13 en zo hopen op foutjes maar die kwamen niet voor in de 1e helft. De ruststand was dan ook 0 - 0 en gezien de kansen van beide ploegen een volkomen terechte ruststand.

 

Na de rust direct een goed lopende aanval van GHVV'13 waar Brian van Dam op aangeven van Jordy Breestraat uit scoorde maar de man aan de zijkant van VFC met de vlag stak hem omhoog . De goal werd dus afgekeurd. In minuut 51 kwam VFC voor het eerst in lange tijd in de zestien van GHVV'13 een het was gelijk raak de 0-1 stond helaas op de borden. Even was GHVV'13 de weg even kwijt, maar herstelde zich prima en ging verder met de druk op VFC te zetten met prima voetbal. De beloning kwam in de 79e minuut .... de lange bal van Morris Gelderland op Jordy Breestraat die zijn tegenstander het bos in stuurde en de bal op Brian van Dam gaf .... die rondde prima af en de terechte gelijkmaker stond op het bord. Even leek het er op dat VFC in elkaar zou zakken want de thuisploeg kreeg nog kleine kansen maar die gingen er niet in. In de 81e minuut een aanval van VFC die op de paal belandde en de terug springende bal werd door de spits in getikt. Maar dit keer ging de vlag van de grens van GHVV'13 omhoog en werd deze afgekeurd. Na 3 minuten blessure tijd blies de scheidsrechter voor het einde en kon GHVV'13 terug kijken op een prima wedstrijd.

 

Het lijkt er op of de ploeg van John Stougje het lek boven heeft. Er wordt in ieder geval weer beter gevoetbald en als ploeg hard gewerkt. Volgende week op naar DVO'32 in Vlaardingen om 14.30 uur.