· 

Tafeltenniscompetitie: maandagavond.

Met TOGB 2 de favoriet voor het kampioenschap zijn is 1, maar het waar maken is 2. Toch lijkt duoteam 2 van Hellevoets Effect het serieus op te pakken. Barry van Dijk en Joyce Ynzonides gaan voor het kampioenschap in de 3e klasse C !!! Niets houdt het duo tot op heden tegen. Zelfs TOGB moest er al met 3-2 aan geloven.

 

Maandagavond kwam er een 4-1 zege op TTVA 1 bij. De grieperige Barry won zijn beide enkelwedstrijden (al moest hij tegen Peter van Dijk tot het uiterste gaan; 11-9 in de vijfde game) en met Joyce het dubbel (3-1), Joyce won van Rien de Heer (3-0) en verloor in vijven van Peter van Dijk (5-11).

 

Maandag volgt de confrontatie met medekoploper (10 uit 3) Tavenu 3. Cees Zuidgeest en Wim Leep kunnen hun borst al vast nat maken. Dan gaan Barry en Joyce ze wel droog poetsen....... Komt dat zien: 17 februari 20.00 uur.

 

Dat het een zwaar voorjaar zou worden voor duoteam 4 van Hellevoets Effect in de 5e klasse B, was al bekend. Maar het moet ook wel een beetje mee zitten. Maar ... nooit wanhopen. Er is al één zege in de knip, twee sterke tegenstanders gehad.

Tegen Scyedam toonden Gerard de Man en Rik Kooiman grote inzet, maar stond op het einde van de avond een 1-4 op het wedstrijdformulier. Dick Vos won zijn beide wedstrijden al moest hij tegen Gerard tot het gaatje gaan. Rik bood Dick en Tom Schoenmaker goed tegenstand, maar moest beide heren toch feliciteren. Gerard versloeg Tom met 3-1. En het dubbel? Dat ging na een heftig gevecht naar de Schiedammers. met 11-3 in de vijfde, beslissende game.

 

Duoteam 6 van Hellevoets Effect heeft maandagavond een mooie 3-2 uitoverwinning geboekt tegen NTTC 5 (6e klasse B). Joke en Hans de Brandt verloren beiden van Ricardo van Houten, maar versloegen -eveneens met duidelijke cijfers- Frits de Graaf. Het beslissende dubbelspel werd veroverd door Hans en Bert vd Kamer.
Aanstaande maandag ontvangen Joke, Hans en Bert mede kampioenskandidaat De Sprint 5. Aanvang 20.00 uur in sportcomplex De Eendraght Hellevoetsluis.

De Repelaer 2 heeft gisterenavond in de 4e klasse B van de reguliere competitie een 6-4 overwinning behaald op gedegradeerd 3e klasser Sliedrecht Sport. Een uitstekende prestatie van Paul de Haas, Els Visser en Cor Verroen!

Paul en Cor wonnen beiden twee enkelwedstrijden. Paul verloor zijn slotwedstrijd van Richard Moerkerke, Cor in het midden van de lange avond van Ton van der Pluym. Els wist Richard wel te verslaan (mooie overwinning), maar verloor van Ton en Wim Verhoef.

Na afloop werd op de late avond nog een vette hap gescoord. Els keek in de "achterbak" tevreden toe. Drie gelukkige mensen na een mooie overwinning.