· 

Mooi vakantie evenement in Sportcomplex De Eendraght.

Sportteam PUSH organiseert in samenwerking met Sportfondsen Hellevoetsluis en Tim van Onselen van KDO Sport Hellevoetsluis een onwijs stoere en uitdagende dag in de voorjaarsvakantie.

Woensdag 26 februari gaan we op verschillende manieren overleven in sporthal de Eendraght. Zowel in het zwembad als in de sporthal gaan we aan de slag. Van 13:00 tot 16:00 uur gaan we survivallen, zwemmen en free runnen. Kun jij goed samenwerken en ben je behendig genoeg om de verschillende obstakels in één keer te overbruggen? Laat je uitdagen tijdens deze zwem en survival dag in sporthal de Eendraght. Ook zal er een stuk fruit zijn voor de deelnemers dankzij PLUS Trommel en water in het kader van Lekker bezig Hellevoetsluis

Wanneer: Woensdag 26 februari
Hoelaat: van 13:00 tot 16:00uur
Waar: Sporthal de Eendraght
Wie: Leerlingen van groep 5 t/m 8

Inschrijven kunt u hier