· 

Met 10 man houdt GHVV'13 DVO'32 op 1 - 1.

Met de wind van doel naar doel was het toch lastig voetballen voor beide ploegen. DVO'32 kon de periode pakken als ze zouden winnen, maar GHVV'13 moest ook winnen om van de onderste 3 plaatsen weg te komen.

 

De eerste 24 minuten waren echt voor DVO'32 die maar liefst 5 100% kansen verwierf maar telkens stond Davey Bouman op zijn post en hield GHVV'13 op 0 - 0. 

In minuut 24 een sprint duel met de spits van DVO en Evert Jan Schoenmakers beide trokken aan elkaar maar de spits was iets slimmer en ging liggen ..... Scheidsrechter floot en toonde een rode kaart voor de verbouwereerde Evert Jan. Langs de lijn waren we het er met z'n allen over eens ... Te zwaar ... Geel had op zijn plaats kunnen zijn.

Even zoeken naar de juiste opstelling maar konden niet voorkomen dat DVO'32 in de 30e minuut ( terecht ) op voorsprong kwam. GHVV'13 liet zich niet van de mat vegen en liet zich toch gelden en 5 minuten later lag de gelijkmaker achter de doelman van DVO'32 door Ruben Speelpenning. De thuisploeg bleef de boven liggende partij en met wat kunst en vliegwerk aan de kant van GHVV'13 bleef het tot aan de rust 1 - 1. 

Voor de mannen van GHVV'13 zou het dus een zware 2e helft worden ook al omdat DVO'32 de wind in de rug had. Dit zou geen voordeel op leveren in de 2e helft. 

 

Kleine omzettingen in de rust en wachten wat DVO'32 zou doen. De eerste 20 minuten waren stormachtig maar met 1 schot op het doel was het zeer karig wat de thuisploeg voor schotelde. Langzaam kreeg GHVV'13 meer grip op de wedstrijd en ondanks met een man minder bleef de ploeg voetballen. Een heel compact spelend GHVV'13 kwam er naar gelang de 2e helft vorderde steeds meer kansen om stiekem nog 3 punten weg te halen. DVO'32 creëerde geen kansen meer en bleven de bezoekers makkelijk overeind. In 1 van de aanvallen van GHVV'13 scoorde Brian van Dam de 1 - 2 maar de vlag van de grensrechter ging omhoog en werd deze afgekeurd . Scheidsrechter zei na afloop dat niet de maker buitenspel stond maar de man die mee liep en hij vond dat hinderlijk . Dus bleef het 1 - 1 . DVO'32 kreeg nog 1 kans en dat was vlak voor tijd. Een hard schot naar de 1e paal werd door uitblinker Dave Bouman in 2e instantie klem gepakt.

 

Het bleef dus bij 1 - 1 en een groot compliment naar de ploeg hoe zij hebben gestreden vandaag want je speelt toch een uur lang met een man minder. Zo door gaan en een langer verblijf in de 3e klasse zit er aan te komen. 

 

Volgende week een inhaal wedstrijd tegen VDL aan de Toldijk in Geervliet om 14.30 uur .