· 

Twirlvereniging TOSS 34 jaar.

Zaterdag 15 februari was de 34ste verjaardag van Twirlvereniging TOSS. Zij hebben dit gevierd met een erg gezellige en zeer geslaagde Try-Out in de sporthal Drenkwaard in Zuidland. De leden en dan zeker de nieuwe leden, waren best een beetje nerveus. Ook hun ouders, grootouders en andere belangstellenden, die niet echt wisten wat ze precies konden verwachten, keken uit naar het eerste optreden van hun eigen (klein)zoon of (klein)dochter.

 

Er werd ook feestelijk afscheid genomen van Melissa, die iets meer dan 13 jaar lid is geweest en Dominique die iets meer dan 3 jaar trainster is geweest bij TOSS. Zij hebben het zo felbegeerde fotoboek mogen ontvangen.
De avond was voor de leden die al naar wedstrijden gaan een echte generale repetitie, vandaag gaan zij namelijk voor de eerste keer dit jaar naar de wedstrijd in Brielle. Tevens heeft het bestuur de wensen voor het jubileumjaar bekend gemaakt. De eerste actie is gisteren van start gegaan.