· 

Volley Voorne 2000 Dames 1 op zoek naar nieuwe trainer/coach.

Zeer succesvolle Volley Voorne Dames 1 op zoek naar nieuwe trainer. 

 

De dames van Volley Voorne uit Oostvoorne zijn dit seizoen enorm succesvol. De ene winstpartij na de andere, heeft geleid tot een stevige koppositie in de Tweede Klasse A. Uit 16 wedstrijden werden maar liefst 72 punten behaald. Op respectabele afstand op de ranglijst volgt City Bril Krimpen met 60 uit 16, gevolgd door Volley2B uit Bergschenhoek met 59 punten. Het lijkt voor het hechte team uit het mooie Oostvoorne dus wel eens een mooi seizoen te kunnen gaan worden. De laatste wedstrijd, werd juist nog tegen de nummer drie, met 1-3 gewonnen.

 

Al weer een opsteker voor het team van o.a. libero Astrid van Schie. De enthousiaste dame, in het dagelijks leven leerkracht in het basisonderwijs , pikt graag de rol van woordvoerder op. Niet alleen in goede tijden hoor, zegt ze.

 

Het gaat inderdaad heel erg goed met ons. We hebben een ontzettend hecht en leuk team. Dit blijkt uit de leuke trainingen die we met elkaar afwerken, maar ook uit de kleine dingen die we buiten het volleybal om, wel eens met elkaar doen. Ik bemerk ook dat we elkaar aan durven en kunnen spreken en dat daar dan geen irritaties door ontstaan. Dit zegt iets over de eenheid en ik durf zelfs te stellen, dat de resultaten hier ook min of meer verband mee houden. Omdat we nu in een lekkere flow zitten, vind ik het best wel jammer dat we nu drie weekenden vrij zijn i.v.m. de voorjaarsvakantie. 

 

Ondanks de huidige successen, hebben onze trainers, Bart en Dick, aangegeven dat het tijd is om het stokje volgend seizoen aan een ander over te dragen. Heel jammer, maar nu moeten we dus op zoek naar een andere trainer. Hij of zij treft, als gezegd een ontzettend leuke groep om mee te werken. Wie wil dat nu niet? Als wij promoveren, dan is de verwachting dat wij met het team in staat zijn om te handhaven in de eerste klasse en/of mee kunnen draaien in de middenmoot. Het is voor een eventuele nieuwe trainer natuurlijk een enorme uitdaging om met ons samen voor de eerste klasse te kunnen gaan en er zogenaamd in te blijven. 

 

De volgende wedstrijd voor de dames is op 7 maart de wedstrijd tegen Move4U uit Vlaardingen. De aanvang zal 16.45 uur zijn in de ‘eigen’ Sporthal de Meander. Astrid is verheugd om mee te kunnen spelen na een vervelende blessure. Ik kan haast niet wachten om weer te mogen ballen, laat het maar snel 7 maart zijn. We gaan weer knallen en volop voor het Kampioenschap! U gaat de ploeg toch ook aanmoedigen?

 

Geïnteresseerden voor de trainersfunctie kunnen reageren via: vv2000.voorzitter@gmail.com