· 

Volley Voorne 2000 Dames 1 nog steeds op zoek naar nieuwe trainer/coach.

Zeer succesvolle Volley Voorne Dames 1 op zoek naar nieuwe trainer. 

 

De dames van Volley Voorne uit Oostvoorne waren dit seizoen enorm succesvol. De ene winstpartij na de andere, heeft geleid tot een stevige koppositie in de Tweede Klasse A. Uit 16 wedstrijden werden maar liefst 72 punten behaald. Op respectabele afstand op de ranglijst volgt City Bril Krimpen met 60 uit 16, gevolgd door Volley2B uit Bergschenhoek met 59 punten. Het lijkt voor het hechte team uit het mooie Oostvoorne dus wel eens een mooi seizoen te kunnen gaan worden. De laatste wedstrijd, werd juist nog tegen de nummer drie, met 1-3 gewonnen. 

 

Dit waren, bijna,  de laatste woorden die er over de afgelopen competitie werden verteld. De rest is bekende geschiedenis.

 

Het team van o.a. libero Astrid van Schie. Kwam na een aantal spannende weken, in aanmerking voor promotie naar de Eerste Klasse. Al was er eerst de deceptie van het niet uitspelen van het uitstekende seizoen tot dan toe, nu volgde er een vreugde uitbarsting in verband met de, terechte, promotie.

 

Ondanks de promotie, hebben onze trainers, Bart en Dick, aangegeven dat het tijd is om het stokje volgend seizoen aan een ander over te dragen. Heel jammer, maar nu moeten we dus op zoek naar een andere trainer. Hij of zij treft, als gezegd een ontzettend leuke groep om mee te werken. Wie wil dat nu niet? Het hechte team moet in staat zijn om zich zeker te handhaven in de eerste klasse en/of mee kunnen draaien in de middenmoot. Het is voor een eventuele nieuwe trainer natuurlijk een enorme uitdaging om met ons samen voor deze spannende competitie te kunnen gaan en er zogenaamd in te blijven. 

 

Geïnteresseerden voor de trainersfunctie kunnen reageren via: vv2000.voorzitter@gmail.com