· 

BV Voorne M18 wint van DAS overtuigend met 75-62!

Afgelopen zaterdag 15 februari 2020 om 12:30 moesten de mannen van coach Mirjam Bakkes thuis in het Dukdalf spelen tegen onze grote concurrent DAS uit Delft.

 

We stonden allebei gedeeltelijk op de eerste plaats van de poule. Dat het een spannende wedstrijd zou worden wisten we van tevoren.

 

Voorne begon sterk en vol overtuiging aan de wedstrijd en verraste DAS met 19-9 stand in na het eerste kwart. Maar aan het eind van de 2e periode komt DAS sterk terug in de wedstrijd door een aantal 3-punters te scoren. Dat resulteerde in een ruststand van 32-31 in het voordeel van Voorne.

 

In het 3e kwart kwam DAS even langs zij door een moment voor te staan, maar door over te gaan naar een full court press verdediging zorgde de mannen van coach Mirjam ervoor dat DAS balverlies leed en kwam toen op voorsprong. Voorne gaf de wedstrijd niet meer uit handen en won overtuigend met 75-62!

Met deze winst plaats Voorne zich bovenaan in de poule! 

 

Topscoorders waren Niels v/d Merwe 24 en Calvin Phernambucq 23 punten.

Verslag: Mirjam Bakkes.