· 

OTC Toernooi De Repelaer Spijkenisse

 

Ondanks een paar late afmeldingen hadden we met 40 van de 48 beschikbare plekken een mooi deelnemersveld van OTC leden, die naar Spijkenisse waren afgereisd voor de achtste editie van het OTC / De Repelaer toernooi. Na een paar dagen van laatste voorbereidingen waren we gereed om rond 09:00 uur de eerste deelnemers te verwelkomen met een stevig kopje koffie, vanzelfsprekend begeleid door een zoete versnapering om even lekker op gang te komen – voor sommige deelnemers na een lange reis door het stormachtige weer.

 

Net als in voorgaande jaren was er voor alle deelnemers een fraaie herinnering in de vorm van onze ‘jubileum editie’ stylus pen en kon iedereen een envelopje met twaalf kansen kopen voor de vele leuke prijzen die we in onze tombola hadden. Lex had als altijd gezorgd voor een mooie indeling van een aantal zeven- en zeskampen en had alles gereed voor de toernooi administratie, zodat Rinus op tijd het toernooi kon starten met het welkom aan alle deelnemers.

Intussen werden in de kantine door Ingrid en Bianca (de charmante wederhelften van Marcel en Danny) de voorbereidingen gestart voor de snacks voor tussen de middag. Vandaag was de snert letterlijk ‘huisgemaakt’ door chef Jeffrey. Hij had ons beloofd dat dit een soepje zou worden zoals snert behoort te zijn. We denken dat iedereen het er wel over eens was dat dit geen kapsones van Jeffrey is geweest want de pan moest letterlijk worden leeggeschraapt! Dit – samen met de lekkere broodjes kaas of katenspek – zorgde ervoor dat niemand met een lege maag hoefde komen te zitten.

 

In de zaal werd er onderwijl stevig en sportief gestreden en zat de sfeer er goed in, zodat de dag verliep zoals het bij een sportief en vriendschappelijk evenement behoort te gaan. Omdat iedereen meewerkte om het toernooi vlot te laten verlopen konden we mooi op tijd de einduitslagen opmaken en de prijzen (bestaande uit bierpakketjes, een fles wij en een leuk weckpotje met paaseitjes) worden uitgereikt aan de spelers die de eerste drie plekken in hun poules hadden bemachtigd:

 

Poule 1                            Poule 2                           Poule 3

1 Erik Leenders                1 Johan Mastbroek          1 Danny Goossens

2 Adrie de Jonge              2 Patrick Drent                2 Jan de Koning

3 Marlon Peroti                3 Rob Huizinga                3 Dirk Overgaauw

 

Poule 4                            Poule 5                          Poule 6

1 Ab Kooyman                 1 Karl Wijnen                 1 Sjaak Jansen

2 Artur Jasiciewici            2 Dick Vos                     2 Jan van Tilburg 3

Rob van de Maagdenberg 3 Kees van Oers             3 Evert Tankink

 

We hopen dat iedereen een leuke dag heeft gehad.

Ons streven is er volgend jaar weer net zo’n leuke dag van te kunnen maken. 

Verslag: Rinus van Lier en Lex Tillemans.