B.C. Bernisse houdt op te bestaan

Ontzettend pijnlijk om te lezen. Een sportvereniging op Voorne Putten die in verband met het dalende ledenaantal niet langer kan blijven bestaan. 

In dit geval geldt dit voor Badmintonclub Bernisse met als thuisbasis De Drenkwaard in Zuidland. De vereniging geeft aan dat de website al uit de lucht is gehaald. Binnenkort worden ook alle social media accounts verwijderd. Ondanks het feit dat de noodklok al meerdere keren heeft geslagen, is het niet gelukt om meer leden te werven. Wij vinden het ontzettend vervelend voor de vereniging en hopen dat de nog enthousiaste leden hun heil kunnen vinden bij een andere vereniging. BCRS en BC Meteoor in respectievelijk Spijkenisse en Hellevoetsluis zullen u met open armen ontvangen. Heeft u ook hard leden nodig en kunt u de hulp van ons platform gebruiken als doorgeefluik, kunnen wij uw vereniging onder de aandacht brengen bij de tientallen duizenden inwoners van Voorne Putten? Laat het ons weten: sportopvoorneputten@gmail.com SportopVoornePutten: Voor Sporters, Verenigingen en hun Fans!