· 

Bart van Nunen en Deshney Hoornweg in 'Het Hemd van je Lijf'

Eind februari starten Stefan Krabbendam, SportopVoornePutten en LINQ Media met de nieuwe rubriek: Het Hemd van je Lijf. Iedere maand heeft Stefan een op Voorne Putten bekende sporter op zijn massagetafel en vraagt hem of haar, tijdens een professionele sportmassage, de spreekwoordelijke Hemd van het Lijf.

 

Van de interviews worden door LINQ Media opnames gemaakt, die dan vervolgens worden uitgezonden op de mediakanalen van de genoemde partijen. In de eerste twee afleveringen zijn Bart van Nunen en Deshney Hoornweg te gast. Bart loopt op 15 April de Rotterdam Marathon en hier zijn natuurlijk genoeg vragen over te stellen. Deshney, bekend als keeper van eerder VV Hellevoetsluis en nu VV Brielle heeft de kracht gevonden om terug te vechten na een zware blessure, ook van hem zullen we een hoop mooie antwoorden krijgen. Wil je ook kans maken op een professionele massage van PREAZ Sportmassage? Stuur je vraag voor één van de beide heren in en wie weet lig jij binnenkort op de massagetafel. sportopvoorneputten@gmail.com