· 

Rode Team TC De Kooistee als VIP-gast bij ABN AMRO Toernooi.

Het Rode Team van tennisclub De Kooistee was woensdag als VIP-gast bij het ABN AMRO World Tennis Tournament (Kids Day). Wat hebben ze genoten onze vijf kanjers: Quinty, Noa, Florine, Josefine en Danique!
Met onze VIP-kaarten werden we de hele dag in de watten gelegd. Het was een race tegen de klok om alles te kunnen doen en te kunnen zien. We hebben op een van de beste plekken een prachtige partij gezien: Haase-Goffin. De meiden hebben een geweldige clinic gedaan. Ook zijn er veel handtekeningen gescoord van hun idolen.
We hebben een backstage tour gedaan en zijn allerlei spelers en vorige coach van Kiki Bertens, Raemon Sluiter, tegengekomen. De meiden gingen los op de vele behendigheids-, bal- en reactiespellen. Omdat we VIP-gasten waren, werden Quinty, Noa, Florine, Josefine en Danique overstelpt met leuke cadeautjes (retro sporttassen, bidons, handdoeken, goodybags, noem maar op).
Kortom: Dit was een onvergetelijke ervaring!!!