· 

De Repelaer 2 op stoom.

De Repelaer 2 is op stoom! Na de 5-0 zege op dinsdagavond op SETT, volgde woensdagavond een overtuigende 4-1 bij concurrent Pingwins 1 in Den Haag. De Repelaer neemt rigoreus de leiding in de 2e klasse G van de duocompetitie. ATTC kan het team vrijdagavond bij een overwinning nog het dichtst naderen, maar Jakub en Jeffrey lieten er deze week twee keer in Den Haag geen misverstand over bestaan dat ze in het najaar 1e klas willen spelen.

 

Voor speler Jakub Czarny is dit wenselijk. Hij is na acht enkelwedstrijden nog zonder nederlaag en won deze week zijn vier wedstrijden op eenvoudige wijze. Hij liet woensdagavond zijn tegenstanders Nico van Houten en Denny Leung kansloos (tweemaal 3-0). 

Jeffrey Tempelman moest er telkens meer voor knokken. Verloor woensdagavond van Nico van Houten; won wel van Denny Leung en samen met Jakub het dubbel. Derde speler in het team is Johan Krone, maar Johan speelde pas eenmaal mee.