· 

HEV1 kampioen en promotie naar 1e divisie.

Het eerste team van bridgevereniging HEV is na een spannende strijd kampioen geworden en promoveert naar de 1e divisie.

 

Na de degradatie vorig seizoen, heeft het team zich geweldig hervat en de promotie en terugkeer in de 1e divisie van landelijke bridgecompetitie bewerkstelligd.

 

Het team bestaande uit Rob Donkersloot (captain) Jan Mulder, Aris Bremer, Jan Bing, Nico Verhoef, Marijn Huber en Martin van der Starre hebben een sterk seizoen gespeeld.

In de laatste twee wedstrijden, ondanks een comfortabele voorsprong, moesten er nog wat puntjes op de i gezet worden. Na een minder goede start in de ochtend zitting herpakte de HEV-ers zich goed. Zij wonnen de middag zitting met 19,58 victorie points van de 20 mogelijke en dwongen daarmee promotie af. 

 

In hun laatste wedstrijd wist HEV2 zich te handhaven in de 2e divisie. De vereniging heeft nu door het kampioenschap van team 1 zowel in de 1e als 2e divisie een team voor deelname in de landelijke competitie voor volgend seizoen.