· 

Tennisvereniging Zwartewaal organiseert in maart trainingssessie clubavonden.

Na het succes van vorig jaar gaat tennisvereniging Zwartewaal in maart weer de trainingssessie clubavonden organiseren. Alle senioren zijn welkom op de volgende avonden, 4, 11, 18 maart en 25 maart 2020.


De inloop van de clubavond is 19.00 uur en vanaf 19.30 - 21.00 uur gaan de liefhebbers de baan op. Hiervoor worden alle 3 de tennisbanen gereserveerd. Deze clubavonden zijn geen tossavonden zoals in de traditionele zin. Tennisleraar Brett, die de gehele avond aanwezig is, zal de avond begeleiden. Er zullen verschillende spelvormen aan bod komen die voor elk spelniveau interessant en uitdagend zullen zijn. Ook spelen de leden met en tegen veel andere spelers waar ze wellicht normaal gesproken nooit mee op de baan staat.   

Het is vrije inloop op deze avonden, dus mocht je niets te doen hebben pak dan je racket en kom naar de vereniging om er een leuke en ook sportieve avond van te maken! Deelname is gratis. De kantine is tijdens deze avond ook geopend. Er is na afloop dus nog de mogelijkheid om een drankje te drinken en elkaar beter te leren kennen.   

We zien jullie heel graag op onze eerste clubavond op woensdag 4 maart!