· 

Wouter Bloothoofd naar OHVV.

Wouter Bloothoofd speelt volgend seizoen voor OHVV. De 23-jarige doelman komt over van VV Nieuwenhoorn, waar hij momenteel eerste doelman is.

 

Wouter begon zijn carrière in de jeugd van SC Voorne en maakte op 17-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van fusieclub VV Brielle. Naast VV Brielle kwam Wouter ook uit voor de eerste elftallen van Nieuwenhoorn en Rozenburg. Met beide ploegen promoveerde hij in zijn eerste jaar. Bij OHVV wordt Wouter herenigd met trainer Mark van Os, onder wie hij speelde in de D1 en C1 van SC Voorne en de B1 van VV Brielle. Op welk niveau Wouter zal gaan spelen met OHVV moet de komende maanden blijken. De ploeg van Van Os staat na 15 wedstrijden bovenaan de vierde klasse met vijf punten voorsprong op Rockanje, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld.

 

Foto: Willem Fakkel Sportfoto.nl