· 

Het voetbalprogramma voor vandaag.

In de voetbalcompetitie staan vandaag inhaalwedstrijden en een bekerprogramma klaar. Vandaag speelt Botlek SC in de competitie tegen HBSS, GHVV'13 tegen VDL en OFB tegen Rockanje. Voor de KNVB beker gaat vv Spijkenisse op bezoek bij vv Smitshoek en vv Brielle bij Heinenoord.

 

Inhaalprogramma regionale clubs in de 3e klasse D

Botlek SC ontvangt in eigen huis HBSS. Botlek staat 13e met 7 punten en HBSS staat 14e met -1 punt. Botlek is een van de 10 teams die een wedstrijd moet overspelen tegen HBSS. Voor Botlek de kans om 3 extra punten te pakken. Gaat het de heren lukken?

 

GHVV ontvangt VDL. De nummer 10 met 14 punten tegen de nummer 9 met 16 punten. GHVV '13 kan bij winst de 9e plek overnemen van VDL. Dan staan de heren toch net wat stevigere boven de degradatiestreep.

 

Inhaalprogramma regionale clubs in de 4e klasse I

OFB – Rockanje: de nummer 12 met 11 punten tegen de nummer 2 met 31 punten. Rockanje wil vandaag 3 punten pakken om het gat met OHVV te verkleinen tot 2 punten. Kunnen de heren dat tegen OFB? De ploeg die soms stiekem punten weg snoept bij andere clubs.

 

2 beker wedstrijden staan op het programma voor de 3e ronde van de KNVB beker. 

Vv Spijkenisse gaat naar competitiegenoot Smitshoek dat 7e staat met 30 punten. Beide ploegen troffen elkaar al 2 keer in de competitie het werd 0-1 in Spijkenisse en 0-3 in Barendrecht. Gaan de groen-witten vandaag weer winnen van Smitshoek? 

 

Vv Brielle gaat op bezoek bij competitiegenoot vv Heinenoord. Brielle weet 1 ding zeker: vandaag kunnen ze niet gelijkspelen. Er moet een winnaar uit de strijd komen. In Brielle werd het 3-1 in de competitie en daar zullen de mannen uit Brielle vandaag zeker voor willen tekenen. 

 

Radio live verslagen.

Radio Sport op Voorne Putten is vandaag tussen 14.00 uur en 17.00 uur live aanwezig bij de wedstrijden met verslagen van:

* René Reek: GHVV'13-VDL.

* Arie Snoeij: OFB-Rockanje.

* Willem Heijdacker: Botlek SC-HBSS. 

* Piet van Dijk: Smitshoek-Spijkenisse.

 

Sport op Voorne Putten: voor sporters, verenigingen en hun fans.