· 

Speelschema Tennis Eredivisie Heren bekend

Ook dit seizoen zal de LTC Spijkenisseformatie van Captain Stefan Weeda en Maurice Sluiter uitkomen in de Eredivisie van de voorjaarscompetitie van het Tennis. Hoewel de definitieve teamsamenstelling nog niet geheel vast staat is al wel het speelschema bekend.

 

Deelnemende teams: 

* Lewabo (Beneden Leeuwen)

* Heerhugowaard (Heerhugowaard)

* Arnolduspark (Amsterdam)

* Leimonias (Den Haag)

* Suthwalda (Zuidwolde)

* De Pettelaer (Den Bosch)

* Nieuwerkerk (Nieuwerkerk)

* Life & Finance LTC (Spijkenisse)

 

 

Speelschema:

Zondag 5 April: Life & Finance/LTC - Arnolduspark

Maandag 13 April (2e Paasdag) Nieuwerkerk - Life & Finance/LTC

Zondag 19 April Life & Finance/LTC - De Pettelaer

Zondag 26 April Suthwalda - Life& Finance/LTC

Zondag 10 Mei Lewabo - Life & Finance/LTC

Zondag 17 mei Life & Finance/LTC- Heerhugowaard

Zondag 24 mei Leimonias- Life & Finance/LTC

 

Op het oog dus een ongunstig speelschema met de verste en op papier zwaarst lijkende tegenstanders (kijkend naar vorig jaar) allemaal uit en de onbekende tegenstanders thuis. Willen de spelers en coach de prestaties van vorig jaar herhalen (en zoals Stefan Weeda laatst in de radiouitzending van Sport op Voorne Putten zei, is dat echt het streven) dan is het vooral zaak in de thuiswedstrijden, hopelijk met veel steun van het talrijk opgekomen publiek, zo goed mogelijk te presteren.

Hopelijk slagen Weeda en Sluiter erin om een eredivisie waardig team te formeren om zodoende deze regio te laten genieten van toptennis in Nederland. Laten we allen dus naar Spijkenisse trekken om de mannen aan te moedigen. Het publiek was vorig seizoen één van de factoren die geleid hebben tot de mooie prestaties. 

 

Patrick Buys.