· 

Marco Geleijnse en Mario Poldervaart rijden dit seizoen ook voor PRC Delta.

Ook in 2020 zijn er weer twee elite/belofte renners die voor PRC Delta uitkomen, namelijk Marco Geleijnse en Mario Poldervaart. Michael Vingerling die vorig jaar nog deel uitmaakte van de elite van Delta heeft besloten om het wat rustiger aan te doen.

 

Marco en Mario zullen in de klassiekers onder de vlag rijden van Wasp en in de criteriums en omlopen zullen de twee weer pronken in het shirt van PRC Delta.

Marco heeft afgelopen jaar een aantal mooie uitslagen kunnen neerzetten zoals een 13e plek in onze eigen ZHE-tour. In 2020 wil Marco zijn prestaties voortzetten en spreekt ambitie uit om in de clubcompetitie een top 10 plek neer te zeten.

 

Mario is terug van weggeweest. Na twee jaar zonder wielerwedstrijden heeft hij besloten om dit seizoen weer op de fiets te stappen. Hij hoopt komend seizoen weer lekker te kunnen koersen en plakt hier verder geen klasseringen op.

De mannen gaan het weekend van 7 maart een trainingsweekend afwerken met Wasp in de Ardennen. Hier gaan zij de puntjes op de i zetten richting het seizoen. Marco zal zijn seizoen openen op 29 maart met een criterium in Huijbergen en de week erna zal hij zijn eerste klassieker betwisten de omloop van de Veenkoloniën. Mario start zijn seizoen op 1 maart in Brussel-Opwijk.