· 

Jeu de boulesnieuws uit de Woelhoek.

Het zit de Jeu de Boulers van de donderdagavondgroep van Jeu de Woeles niet mee. Al twee weken kon er niet gespeeld worden door de slechte weersomstandigheden. De woensdagmiddaggroep kwam wel twee keer in actie.

 

Woensdag 12 februari bleven Bertus Streefland, Jaap Looy, Jan Swemmer, Nico van Dijke en Ronald Rosenquist zonder nederlaag. Afgelopen week (19 februari) Lukte dat slechts 4 spelers: Anneke Groenendijk, Berend Greven, Frans Wiersma en Roza van der Slot.

Door deze resultaten gaan Engel van Mourik, Nico van Dijke en Roza van der Slot nu aan de leiding van de 4e periode. Zij wonnen 7 van de 9 wedstrijden. Ze worden op de voet gevolgd door Hans de Brandt, Gerard van Bavel, Wim Kleijn en Frans Wiersma (6 uit 9).

In het Algemeen Winterklassement is Jaap Looy voorlopig nog ongenaakbaar. Met 31 uit 44 gaat hij riant aan de leiding. Rob Swaep volgt Jaap op gepaste afstand (30 uit 42). Derde staat Nico van Dijke met 31 uit 44. Beste dame vinden we op plaats 4 terug met 29 uit 43. Het is Maja Postma.

 

Hopelijk zit het weer de donderdagavond boulers a.s. donderdag mee zodat ze hun partijtjes weer kunnen spelen. Bij de donderdagavondgroep gaan Johan de Vries en Frank Klompenhouwer aan de leiding van de 4e periode.  In het Algemeen Winterklassement voor die groep zijn de eerste drie plaatsen voor Jaap Looy (36/48=75%), Jean van Heddegem (32/48=66,7%) en Wendy van Yperen (29/48=60,4%).

 

Foto's van de woensdagmiddaggroep. Fotograaf: Gerard van Bavel en/of Anneke Rietveld.