· 

Demelsa Basie neemt deel aan Nederlandse Kampioenschappen Tafeltennis.

Demelsa Basie, 1e teamspeelster van de Brielse tafeltennisvereniging De Sprint (landelijke 3e divisie) neemt dit weekend deel aan de Nederlandse Kampioenschappen in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Demelsa komt uit in zowel het enkel- als dubbelspel.

 

Zaterdag 29 februari 2020 begint het toernooi voor Demelsa om 10.30 uur. Samen met dubbelpartner Maaike van de Paavoordt (ttv Pecos Oegstgeest) treedt ze op tafel 5 aan tegen de jeugdige tegenstanders Karlijn van Lierop en Chana van der Venne, die hoger geplaatst zijn. Om 13.30 uur volgt dan op tafel 3 de 1e ronde van het enkelspel tegen de sterke Jacintha de Hoop. Leuk en dapper dat Demelsa de strijd met Nederlands sterkste spelers aangaat. Alhoewel, de twee sterkste dames van dit moment laten het NK aan zich voorbij gaan: Britt Eerland en Li Jie.

 

Update 11.00 uur:

Demelsa en Maaike hebben zojuist kansloos verloren van Karlijn en Chana. Het werd 0-3: 5-11, 5-11, 7-11.