· 

Verlies ttv De Beer

Ttv De Beer 1 leed dinsdagavond een 1-4 nederlaag tegen koploper Reflex (L) 1. Edwin Jouvernaar zorgde aan Rozenburgse kant voor het enige winstpunt door in de 2e wedstrijd van de avond Bob Out met 11-8 in de vijfde, beslissende game te verslaan.

 

Arnold Sturkenboom en Edwin Jouvenaar speelden tegen Thomas Baaij en Bob Out. 

Arnold opende tegen Thomas en speelde een goede wedstrijd. Helaas ging de zege in de vijfde game naar tegenstander Thomas (8-11, 8-11, 11-9, 11-9, 6-11). Edwin trok de stand weer gelijk (zie hierboven) waarna de Lissenaren weer op voorsprong kwamen door winst in het dubbel (3-1). Het laatste Rozenburgse kruit was daarmee verschoten. In de laatste twee enkelwedstrijden waren Arnold (tegen Bob) en Edwin (tegen Thomas) kansloos. Reflex (L) neemt een mooie, verdiende 4-1 overwinning mee naar Lisse en bouwt de voorsprong in de 2e klasse E van de duocompetitie verder uit. Het kampioenschap lonkt!