· 

Ster van Zwolle met Roel van Sintmaartensdijk en Daan Hoole.

Voor de 60e keer wordt zaterdag 29 februari 2020 de Internationale Craft Ster van Zwolle verreden. De wedstrijd voor Elite Mannen gaat over een totaalafstand van 179,1 km. Om 12.00 uur wordt gestart in Zwolle. De finish wordt verwacht rond 16.15 uur (bij 43 km/uur). Eveneens in Zwolle.

 

Voorne Putten wordt vertegenwoordigd door de jonge, eerstejaars Belofterenner Roel van Sintmaartensdijk (Zuidland). Hij is opgenomen in de selectie van Wielerteam Reggeborgh. Oudere broer Daan zal niet aan de start verschijnen. Hij is niet opgenomen in de selectie van het VolkerWessels-Merckx Cyclingteam. Wel aan de start staat ook Daan Hoole (Zuidland) die rijdt voor het SEG Racing Academy.

 

We gaan dit seizoen de mannen weer volgen. We wensen ze in ieder geval veel succes toe.