· 

Yvette de Waard heeft uitstekende trainingsweek in Spanje

BMX'er Yvette de Waard uit de Gemeente Nissewaard, was de afgelopen week in Spanje om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen, dat heel spoedig op het punt van beginnen staat.

 

Het Talent van het Jaar 2019 en de nummer 2 van de Wereld Girls (2019), heeft besloten om ook voor Rogelli Sportswear te kiezen. In en rond Alicante kon Yvette naar hartenlust ‘crossen’ om klaar te zijn voor de komende wedstrijden en te kunnen concurreren met de jongens in  haar klasse.

 

De eerste wedstrijd is al weer eind maart, om precies te zijn een regionale wedstijd in Langedijk. Heel snel erna volgen de Nederlandse Kampioenschappen voor clubs, waar het jonge talent, al weer de beste meiden van het land tegen komt.

 

Vervolgens gaat Yvette al weer op reis, maar dan iets minder ver. Het is dan tijd voor de eerste Europese ronde in het mooie België

 

De afgelopen week heeft ze aan bepaalde technieken kunnen werken en was het belangrijk om in goede conditie te komen. Volgens Yvette zelf is ze daar goed in geslaagd en zegt ze klaar te zijn voor de strijd en het komende, lange seizoen. 

Wij wensen haar veel succes!