· 

De Open Dag bij TV Zwartewaal

Op zondag 29 maart aanstaande, organiseert TV Zwartewaal een Open Dag. Onder het motto Maak Kennis met Tennis wordt het door de actieve vereniging mogelijk gemaakt om meer te weten te komen over deze mooie sport.

Door middel van het geven van zogenaamde clinics en demonstraties, probeert men u warm te maken voor de belangrijke sport, tennis. Tennis houdt u in beweging, zorgt er voor dat de meeste spieren in het lichaam in beweging blijven en is bovenal een gezellige sport. Dit gecombineerd met de zeer gezellige vereniging is een perfect match voor een gezonde en goede sportrelatie. Vergeet ook niet dat het tennissen ook mooie sociale contacten op kan leveren. Mocht u tijdens de Open Dag (tussen 11.00 en 15.00 uur) in vervoering raken van het spelletje, dan is het mogelijk om eens een proefles te boeken bij de Tennisvereniging. Op de dag zelf zijn rackets en ballen aanwezig, het enige wat u hoeft de doen is richting de Sluisweg in Zwartewaal te gaan. (neemt u gerust kennissen en of vrienden mee.) U bent van harte welkom!